KOREKCIJSKI OKVIRJI

Zgodovina

Z idejo, da bi začeli z prodajo svoje ekskluzivne znamke v Srbiji, Grossoptic vodilno podjetje na tem področju je ustvaril nov proizvod s pomočjo italjanske tehnologije – proizvodnjo dioptrijskih okvirjev MAX. Prvi modeli kovinskih okvirjev so prišli na trg leta 2009 in nato se je kolekcija MAX razširila še na sončna očala.

Dizajn in modeli

Kolekcija MAX ima poudarek na modernem dizajnu in stalno spremlja nove trende ter nudi veliki izbor okvirjev za moške, ženske in prav tako unisex modelov okvirjev. Da bi zadostili različnim okusom vsakega kupca, naša MAX linija okvirjev daje videz diskretne elegance z modernimi linijami v kombinaciji z estetskimi vrednostmi. Modeli segajo od tistih, ki si želijo klasičen in eleganten videz s preprostimi oblikami in podrobnostmi ter za tiste trendovsko usmerjene in predvsem za mlade.

Kvaliteta in garancija

Celotna linija MAX okvirjev je certificirana preko certifikata Cerottica – evropski inštitut za certificiranje izdelkov in so v celoti v skladu z evropskimi standardi. Kvalitetni materiali in precizna proizvodnja zagotavljajo maksimalno udobje in vzdržljivost. Vsi tretmaji na okvirjih zagotavljajo popolno alergijsko zaščito.

TOP 10 MAX OKVIRJEV